Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011

Λα(ικι)ζόπουλος..

Είπα να διασκεδάσω με την Τρίτη του Λαζόπουλου στο Αλ-Τσαντιρ... Τι το'θελα..
Όλα καλά και διασκεδαστικά μέχρι τη στιγμή που μας αποχαιρέτησε με ένα νεανικό γκρουπάκι..
Ήθελε ο τσογλανάκος τραγουδιστής του γκρουπ, να κάνει και δήλωση..
Έστειλε χαιρετισμό στους μετανάστες (!!!) της Κερατέας.
Αυτών, που όσο δίκιο και αν έχουν, το παρελθόν τους με τις οικοπεδοποιήσεις ακόμα και των τάφων των πατεράδων τους για μια χούφτα φράγκα, με τις περίφημες χρησηκτησίες το έχουν χάσει.. Τώρα τους έπιασε ο πόνος για τα δάση και τον αρχαίο πλούτο!!
Και συμπλήρωσε ο τσογλανάκος : "Όλοι μετανάστες είμαστε, και εμείς στη Γερμανία, όπως εδώ οι Αλβανοί και οι Πακιστανοί"..
Τι λες ρε ανηστόριτο κατασκεύασμα ; Τι σχέση έχουν οι πατεράδες μας που πήγαν σαν σκλάβοι να ανορθώσουν τη βιομηχανία της χώρας που μας ισοπέδωσε αντέχοντας σε κάθε εξευτελισμό και αυταρχισμό της πιο αφιλόξενης χώρας της Ευρώπης, με τις ορδές των τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών που (εκτός εξαιρέσεων) ήρθαν να μας κλέψουν, να μας βιάσουν, να μας εκφυλίσουν ;
Τολμάς ρε τσογλανάκο να πας στα λημέρια τους τώρα, το βράδυ, εκεί που κάποτε περπατούσαμε αμέριμνοι με τις οικογένειες μας ; Εκεί που παίζαμε μέχρι αργά τη νύχτα που μας μάζευαν οι μανάδες μας από τους δρόμους, από το παιχνίδι ;
Δεν φταις εσύ βέβαια, φταίει ο καραγκιοζάκος που σε κάλεσε και χόρευε δίπλα σου και δεν σου άστραψε μια στα μούτρα  που τολμάς και προσβάλεις για χάρη της τηλεθέασης γενιές ολόκληρες..
Όμοιος ομοίω.. Δεν συνεχίζω για να μη βρίσω κι άλλο.
Νομίζεις πως είσαι πιο Έλληνας ή πιο "σκεπτόμενος"; Αν θέλεις δικαίωμά σου όπως είναι και δικαίωμά μου να κλείσω το χαζοκούτι περιλαμβάνοντας την εκπομπή που ίσως διασκέδαζα στα σκουπίδια που μας ταίζουν για να κοιμόμαστε στους καναπέδες μας με το κοντρόλ στα χέρια, περνώντας τον εαυτό μας για επαναστάτες..