Σελίδες

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Ισραηλινή προπαγάνδα

Μη σας κουράζω..
Μπείτε στο link του Άνεμου να δείτε τι ξεφτίλες υπάρχουν.
Μπράβο του που τσάκωσε τον Εβραιοτυπάκο .
Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας....

Δεν μπορεί να χτυπιούνται παιδιά και να υπάρχει δικαιολογία,
δεν μπορεί μια χώρα να βρίσκεται υπό κατοχή και να υπάρχει δικαιολογία,
δεν μπορεί ένας λαός που επέζησε από την απόλυτη φρίκη του Χίτλερ να κάνει
ότι δεν πρόλαβαν να του κάνουν.
Εμείς, οι ελεύθεροι άνθρωποι, που δεν τα βάζουμε με ράτσες και φυλές, πρέπει κάποτε να κάνουμε τον δικό μας "πόλεμο", για το δικαίωμα που έχουν όλοι στη ζωή και την ελευθερία.
Το μεγαλύτερο πλήγμα στα Εβραϊκά συμφέροντα είναι το οικονομικό. Ας τους το επιφέρουμε. Δεν θα γίνουν τα χέρια μας κόκκινα.. Πείτε όχι στα Εβραϊκά προϊόντα..
Δείτε αυτό πο "ψάρεψε ο ΑΝΕΜΟΣ"
http://anemos5.blogspot.com/2009/02/blog-post_6760.html

ή δείτε κατευθείαν την ανάρτηση του "Έλληνα" ειρηνιστή
http://israelyesgr.blogspot.com/2009/02/blog-post_7964.html

5 σχόλια:

VAD είπε...

Tο ειδα ,θα μας βάλει φίμωτρο και στην πατρίδα μας ο Εβραίος;

Ανώνυμος είπε...

Πω πω ρε φίλε .. τι ήταν αυτό μεσημεριάτικα ;;; Μου ανέβηκε η πίεση !!! Εννοήτε ότι πήγα στη σελίδα για χώσιμο. Έλεος !!

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ .... ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ, ΟΦΙΤΣΙΑ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ .... ΣΕ ΑΝΤΙΔΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ... ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ
ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ .... ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΓΟΥΡΝΟΠΟΥΛΕΣ, ΚΑΙ ΚΗΔΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ... ΠΟΛΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟ !!!! ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ !!!)
.... ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΣΩΡΕΥΘΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΛΥΤΑ ... ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ !!!!
ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΕΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΑ .... ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ????
........................................................................................................
Ο Βασίλης Λεβέντης, αν και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 4 απόπειρες κατά της ζωής του, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται!!!!!!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες της Αντιδιαπλοκής, σας δίνω τα θερμά μου συγχαρητήρια, για τη δίψα σας να μάθετε την πολιτική αλήθεια της καημένης μας πατρίδας, της Ελλάδας.
Ως γνήσιος κεντρώος πολιτικός θέλω να σας εγγυηθώ ότι ο Βασίλης Λεβέντης και οι άξιοι συνεργάτες του είναι η μοναδική ελπίδα για να ζήσουμε όλοι μας μια ουσιαστική ποιοτική ζωή, χαράς και ευτυχίας. Θέλω, επίσης, να μάθετε ότι οι συνεργάτες του Βασίλη Λεβέντη είναι άτομα με πλούσιες γνώσεις και θέληση για να αλλάξουν την Ελλάδα ριζικά. Ο Βασίλης Λεβέντης, αν και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί 4 απόπειρες κατά της ζωής του, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται με όλες του τις δυνάμεις για τους αδικημένους, φτωχούς και δυστυχισμένους συνανθρώπους του. Η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ κάνει έναν ηθικό και έντιμο αγώνα, χωρίς χρήματα, με μοναδικό της όπλο την αγνή και αγαθή πρόθεσή της για ευτυχισμένη και δίκαιη ζωή, όλων των ανθρώπων και κυρίως των φτωχών, δυστυχισμένων και χρόνιων ασθενών. Εγώ μένω στο Νομό Μαγνησίας με πρωτεύουσα το Βόλο και στην κωμόπολή Ριζόμυλος. Δυστυχώς, τα χωριά της Μαγνησίας είναι απόλυτα εγκαταλελειμμένα από τις κυβερνήσεις και Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ. Λόγω της απόλυτης εγκατάλειψης από την Πολιτεία σε όλα τα χωριά της Μαγνησίας, οι άνθρωποι και κυρίως οι γυναίκες, σε μεγάλο ποσοστό ζουν καθημερινά με ψυχοφάρμακα και τάσεις αυτοκτονίας. Αλλά και στο Βόλο τα
προβλήματα είναι υπέρ τεράστια!!! Πάνω από 800 συνάνθρωποί μας τρώνε φαγητό από τις εκκλησίες της πόλης. Η φτώχεια και η πείνα συνεχώς αυξάνεται με αποτέλεσμα να αυξάνονται και οι διάφορες
εγκληματικές ενέργειες και κυρίως οι κλοπές. Επίσης, η πόλη του Βόλου έχει καταντήσει το αγαπημένο στέκι των εμπόρων ναρκωτικών, αφού η ηρωίνη και το χασίς πουλούνται με το κιλό!!!
Στις περισσότερες περιοχές του Βόλου το νερό είναι ακατάλληλο για να το πίνουν άνθρωποι, αφού έχει δηλητηριώδεις ουσίες, σε μεγάλα ποσοστά.Η ανεργία συνεχώς αυξάνεται και οι νέοι μας ζουν με το χαρτζιλίκι των γονιών και συγγενών. Επίσης, στο Βόλο υπάρχει μεγάλο ποσοστό ασθενών με αφροδίσια νοσήματα,αφού οι νέοι μας έχουν ναρκωθεί από την Πολιτεία με αποτέλεσμα να ασχολούνται αποκλειστικά με το σεξ.
Κλείνοντας, θέλω να πως σε όλους τους πολίτες της Μαγνησίας ότι εάν αγαπούν πραγματικά τον εαυτό τους, έχουν χρέος να ψηφίσουν την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ, διότι μόνο η ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ έχει τη θέληση και μπορεί να τους προσφέρει για πάντα μία ευτυχισμένη και αξιοπρεπή ζωή!!!
Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και στήριξη, τόσο στο Βασίλη Λεβέντη όσο και στους άξιους συνεργάτες του.
Ο Θεός μαζί σας!!!

Με εκτίμηση και αγάπη
Ανέστης Εμμανουήλ,
Πολιτευτής Μαγνησίας με την
Ένωση Κεντρώων!!!
Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 2/12/2009 10:13:00 μμ 0 σχόλια

ΦΑΙΔΩΝ ΘΕΟΦΙΛΟΥ είπε...

Δυστυχώς από την Ιστορία δεν διδάσκεται κανένας λαός. Ούτε αυτοί που αξιοποίησαν το ολοκαύτωμά τους επικοινωνιακά για να γίνουν συμπαθείς στον κόσμο...

Asriel είπε...

Καλως ήρθατε στην νέα διεύθυνση του Israelman. Το Ελληνικό Blogger.com μας έρριξε την παλιά διεύθυνση (http://israelyesgr.blogspot.com/), αλλά επιστρέψαμε!

H νέα διεύθυνση είναι:
http://israelyesgr.bravejournal.com/