Σελίδες

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλαδιστανοδημοκρατία

Ποιος είπε πως έπαψε η χώρα μας να διδάσκει δημοκρατία ;
Πολυφωνία, πολυχρωμία, κουλτούρα, νέες ιδέες..
Σε μια δημοκρατία – πρότυπο σαν κι αυτές που κάθε τόσο ξερνάει γεννάει η Ελλάδα μας όλοι έχουν μια θέση. Δίπλα μας, πάνω μας.. μέσα μας..
Τι κι αν δεν θέλουν να ενσωματωθούν στην κοινωνία μας ; Την αποδομούμε κι έτσι δείχνουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στο κάθε λογής σκουπίδι –μη νόμιμο- «επισκέπτη» που ήρθε να μας χαρίσει λίγο από την κουλτούρα του τόπου του.. Τον πολιτισμό του..
Να πάρουμε λίγο από τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις τους μιας και τα δικά μας είναι παρωχημένα.. Μιας και ο ριζοσπαστισμός μας τα εξαφάνισε.
Εδώ μάλλον η ανθρώπινη ζωή είχε πιο μεγάλη αξία από όσο υπολόγιζαν τα ταμεία μας, το σύστημα υγείας μας ή ο ετήσιος προϋπολογισμός μας.
Έτσι η αξία ευτελίζεται, γινόμαστε πιο απροστάτευτοι, πιο αναλώσιμοι και βοηθάμε στην μείωση της ανεργίας, των απαιτήσεών μας για συντάξεις, για περίθαλψη και σίγουρα στο πιο πολύχρωμο της φυλής μας..
Τώρα που όλοι γνωρίζουμε από πού προήλθαμε, ποιοι είναι οι πρόγονοί μας, μάθαμε τους βίους και τα έργα των φιλοσόφων μας, η δημοκρατία μας, μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε ακόμα και μέσω των τηλεθεαμάτων ποιος θα ψυχαγωγεί τα παιδιά μας καλύτερα, ο τάδε γκέι ή ο δείνα γκέι που δεν έχει κανένα άλλο προσόν εκτός του ότι είναι γκέι. Γιατί σήμερα, στην ψυχαγωγία δεν χρειάζεται να είσαι τίποτα για να την προσφέρεις.
Τίποτα αλλά γκέι. Και λέω «γκέι» γιατί άλλο αυτό και άλλο ο ομοφυλόφιλος.
Ομοφυλόφιλος ήταν ο Καβάφης, ο Χατζιδάκις και άλλοι.
Ας υπήρχε ένα τέτοιο «ιερό τέρας» σήμερα και ας διέθετε όπως ήθελε το σώμα του.
Και όπως παντού, έτσι κι εδώ στην υπέροχη δημοκρατία μας, χάρη των καλών γειτονικών σχέσεων , ηθελημένα, γονατιστοί σαν γνήσιοι δημοκράτες, είμαστε οι καθαρότεροι δέκτες όλης της τούρκικης προπαγάνδας μέσω των «ερωτικών» ή «ρομαντικών» παραγωγών που έχουν περάσει πρώτα από το κόσκινο της γειτονικής στρατιωτικής λογοκρισίας.
Λέτε κατά τύχη κανένα τούρκικο τηλεσκουπίδι δεν μεταγλωττίζεται ;
Δεν παραπονιέμαι για τίποτα. Λίγο σεβασμό θέλω και με πονάει που τον έχω μόνο από τον ίδιο μου τον εαυτό.
Λίγο να κοιτάξω τον ουρανό μου θέλω χωρίς να φοβηθώ να πω πως ήταν των προγόνων μου, πως είναι δικός μου και θα είναι των παιδιών μου, χωρίς να με πουν ρατσιστή ή φασίστα..
Λίγο να περπατήσω στη γειτονιά που μεγάλωσα θέλω κρατώντας τα παιδιά μου από το χέρι χωρίς τον τρόμο που νιώθω κάθε που βραδιάζει από τις ορδές αυτών που κατακλύζουν τη χώρα μου ανατρέποντας ότι αξία είχαμε εμείς και οι πατεράδες μας..
Και ξαφνικά, εμείς γίναμε οι αφιλόξενοι, οι ξενόφοβοι, οι ρατσιστές, απέναντι σε αυτούς που με ένα ελικοειδές μαχαίρι σου βγάζουν τα άντερα έτσι απλά μπροστά στα παιδιά τους για να μάθουν να επιβιώνουν..
Καλή μου δημοκρατία.. Αν ήξερες πως στο έκτρωμα που ζούμε σήμερα έχουμε δώσει το όνομά σου, θα προτιμούσες πριν από πολλά χρόνια, να είχες γεννηθεί σε άλλη χώρα..
Αν ήξερες πως οι αναρχοαριστεροκεντροδεξιοί βιαστές σου είναι οι δεσμώτες του κάθε δημοκράτη, θα καταριόσουν τη στιγμή που βαφτίστηκες..
Γιατί στο όνομά σου μου στερούν την ελευθερία, μου στερούν την αξιοπρέπεια, μου στερούν την ελπίδα και μου επιβάλλουν να έρπω, να γλείφω για να επιβιώσω, να κλέψω για να ζήσω την οικογένειά μου..
Γιατί στο όνομά σου μου επιβάλλουν να δεχθώ το αναξιοκρατικό, φαύλο τέρας που κατασπαράζει ότι λιγοστό όρθιο υπάρχει..
Μα εγώ αντιστέκομαι.
Μα εγώ μάχομαι.
Μα εγώ ορκίζομαι.
Πως αφού οι πολλοί "θέλουν" δημοκρατία, θα την έχουν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ όμως !!
Καλό μας ξημέρωμα..







7 σχόλια:

zoyzoy είπε...

Δυστυχώς όσα περνάμε και θα περάσουμε ακόμα είναι σχέδιο αποδυνάμωσης εξαφανισμού ένος λαού που πάλευε με νύχια και με δόντια για αξίες και πατρίδα.
Ο σημερινός Ελληνας δεν έχει αξίες δεν έχει πατρίδα χάνει σιγά σιγά και την προσωπικότητά του μεταπλάσσεται σ'ενα άβουλο πλάσμα που καθοδηγείται απ'τα ΜΜΕ.
Δεν μ'ενοχλεί η Τούρκικη γλώσσα που ακούγεται άλλωστε τόσοι τούρκοι ζουν στη χώρα μας απλώς ας ακουγόταν τουλάχιστον σωστά Ελληνικά σ'αυτά τα λίγα που ακούμε.

Τα θαλασσινα μου φιλιά!

Μιχάλης Κ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μιχάλης Κ είπε...

1) Αχά! Βλέπω ότι είσαι φασίστας τελικά!
2) Μετά από μία περιπέτεια με το «Επί παντός επιστητού» ξαναβγαίνω για να ξαναβρώ όλους όσου έκαναν το λάθος να γραφτούν στο μπλόγκ μου! Έτσι επ’ ευκαιρία γράφομαι και εγώ σαν αναγνώστης ανταποδίδοντας την δική σου παλιά εγγραφή.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

καιρο ειχα να ερθω απο εδω λογω καλοκαιριου.Ευχομαι καλο μηνα και καλο φθινοπωρο να εχεις!!!!
Δυστυχως με αυτα που συμβαινουν.

Τάσος είπε...

Zoyzoy : Πόσο δίκιο έχεις... Καλό σου βράδυ.

Τάσος είπε...

Μιχάλης : Ουπς !! Με τσάκωσες !!
Είμαι κι εγώ ένας από τους φασίστες που εύχομαι να πληθύνουν σύντομα τόσο ώστε να μπορέσουν να ξεβρωμίσουν τους σαπιοδημοκράτες που πήραν την πατρίδα μας, τη βίασαν, την πούλησαν και έγιναν νταβατζήδες στο πτώμα της.. Σε ευχαριστώ φίλε μου που με αναγνώρισες..

Τάσος είπε...

JK O SKROYTZAKOS : Γειά σου φίλε μου. Καλό φθινόπωρο..